variance-szolgaltatasok-01

A Variance Hub a legnagyobb hazai kizárólagosan blockchain alapú startupok inkubációjával foglalkozó közösségi platform, melynek célja összegyűjteni olyan blockchain alapú projekteket, amelyek sikeres üzleti vállalkozássá nőhetnek. A Hub szakértőgárdája olyan - a trendet diktáló és a piaci hiányokat kielégítő vállalkozások mellé teszi le a voksát, amiket megfelelően előszűrt egy zárt befektetői csoport számára és a sikerekre sarkallva a csapatot végigkíséri a seed befektetéstől a piaci bevezetésig.

A projektekkel szorosan együttműködve felügyeli azok működését – segít kidolgozni, pontosítani az üzleti tervet a termék vagy szolgáltatás specifikációját. A HUB egy co-working irodába koncentrálja a projekteket, ahol inspirálja és motiválja a vállalkozásokat – betekintést biztosítva a befektetők számára.

A Variance csapata kiterjedt szakmai múlttal rendelkezik stratégiaalkotás és üzletfejlesztés területén. Szakembereink gyakorlati tudással rendelkeznek a szoftverfejlesztés, cyberbiztonság architekturális- és üzleti folyamat tervezés valamint blockchain megoldások implementálása területén. Ezen területek összefogását a marketing és management tapasztalatokkal egyaránt rendelkező vezetőink biztosítják.

variance-blokklanc-modellezes-02

BLOCKCHAIN MODELLEZÉS

A fejlődő piaci igények, az azonnali eredmények kívánalma olyan innovatív megoldások implementálását teszi szükségessé, mint a blockchain. Ahhoz, hogy a technikai újítások ne hátrányok legyenek, hanem azonnali üzleti előnyt érhessünk el megelőzve a versenytársakat - komoly tervezést igényel. Hogy a költségek ne emésszék fel a hasznot és hogy valós problémára valós megoldást találjunk mindenképp szükséges egy token modell validáció, amelyben a Variance HUB szakértőgárdája élen jár.

variance-oktatas-06

OKTATÁS

Oktatási programjainkat azoknak ajánljuk, akik nem akarnak lemaradni ezen új technológia által kínált lehetőségekről. Példákon keresztül bemutatjuk, hogy mik azok a potenciális felhasználási területek, ahol a Blockchaint alkalmazni érdemes - hiszen valódi hozzáadott értékkel bír - és melyek azok, ahol inkább kerülendő. A csomagokat az elmúlt években tartott számos training és előadás alkalmával szerzett tapasztalatok alapján alakítottuk ki. A csomagok tematikáját áttekintve a leendő Hallgató képes a saját igényei és tudásszintje alapján a számára legjobban követhető Blockchain tanfolyamot választani.

variance-project-inkubaciojpg-03

PROJEKTINKUBÁCIÓ

A projekt inkubációja az értéklánc egyik alapvető szakasza a technológiai vállalkozás kialakításakor. Lehetővé teszi a technológia potenciális alkalmazásai területeinek azonosítását, a célpiac(ok) ismeretét, a K + F irányítását a piaci igények figyelembe vétele mellett, valamint a koncepció technikai és kereskedelmi (proof of concept) kialakítását - megerősítve az üzleti modellt és kidolgozva az üzleti tervet. Ez az inkubációs fázis ideális alkalom arra is, hogy összeállítsuk az üzleti terv megvalósításáért felelős csapatot.

variance-uzletfejlesztes-04

ÜZLETI TERVEZÉS

Mi is az üzletfejlesztés? Véleményünk szerint az üzletfejlesztés legfőbb célja, hogy a vállalkozás hosszútávú értékeket hozzon létre az ügyfelek, a piac és a partnerek számára. Az üzletfejlesztés legnagyobb kihívása, hogy a mindhárom terület számára létrehozott értékek egyensúlyban legyenek és ezen felül megtaláljuk és megragadhassuk az összes lehetőséget a növekedésre. Az értékes üzleti kapcsolatok kialakítása szintén felbecsülhetetlen értékkel bír. Ez a kapcsolat mindig bizalomra, tiszteletre és megbecsülésre épül - amely elengedhetetlen ahhoz, hogy a piacon kölcsönösen előnyös üzleteket kötve hosszútávon gyarapodhasson a vállalkozás.

services-pack-05

FINANSZÍROZÁS

Ha már megalakult a vállalkozás, ki van dolgozva az üzleti terv és a project túl van az összes technikai és egyéb validáción - de a működés biztosításához szükséges pénzügyi forrás hiányzik - a HUB kiterjedt kapcsolatrendszere révén segítünk eligazodni az angyal befektetők, Venture Capital és egyéb finanszírozási formák között, felkészítve a projekteket az elvárások teljesítésére. Az INLOCK P2P Hitelplatformnak köszönhetően mostmár van lehetőség meglévő kriptoeszközöket fedezetként felhasználva rendkívül kedvező kamatozás mellett egyedi finanszírozásra is. A megoldás fontos előnye, hogy a kriptoeszközöket nem kell eladni, hiszen a hitel visszafizetésekor a fedezetet visszakapja a hitelfelvevő. Így a vállalkozás képes megvalósítani a beruházási célt és mégsem kell lemondania a hosszútávú nyereségről, amely a kriptopénz megtakarításaiban rejlik. Bővebb info itt.