Valaki tegnap azt mondta nekem, hogy teljesen kizárt, hogy találok itthon szabadúszó Flutter/Dart programozót, aki rá is ér. Illetve esetleg olyan Android Studio vagy XCode App programozót, aki nagyon szeretne nyitni Flutter felé.

Nos nézzük meg, igaza van-e. Kezdeném mindjárt itt a blogon: ha foglalkoztál már Flutterrel, vagy leküzdhetetlen késztetést érzel, hogy ezzel foglalkozz… ne adj’ isten van egy ismerősöd, aki folyamatosan ezzel rágja a füled… akkor azt hiszem mindketten jó helyen járunk.

Nagyjából egy fél éves projektre keresünk kódert, akinek előre elkészített wireframeből és UX tervből kell elkészíteni az alkalmazást, ami egyébként egy rest api backenddel beszélget. A munka java része remote-workben végezhető, mi amúgy is eleve ezt preferáljuk. Az sem jelent semmi hátrányt, ha vidéken vagy akár külföldön élsz, nem Te leszel az első olyan tagja a csapatnak, akivel vagy nagyon ritkán, vagy soha nem találkozunk személyesen. Minden egyéb dolgot meg tudunk beszélni, ha érdekes számodra a dolog.

Miért Flutter? zöldmezős mobil app fejlesztésre van szükségünk az egyik Variance projekthez és szeretnénk szakítani a jelenlegi cross-platformos mobil app frameworkünkkel, illetve nem szeretnénk nyitni a natív mobil app platformok felé… helyette a Google legfrissebb cross-platformos üdvöskéjét, a Fluttert szemeltük ki magunknak.

Ha érdekelne téged egy ilyen lehetőség, akkor dobj egy emailt az [email protected] email címre az elérhetőségeiddel.

The post Flutter recruit appeared first on Variance – A Bitcoin Blog.

Source: Variance

%d bloggers like this: