Akarom mondani boldog satoshi stackingben gazdag új évet kívánok a blog követőinek. Készülőfélben van egy nagyobb évzáró/évnyitó post, ami tippre valamikor ma este meg is fog jelenni, de addig is elrendezném egy restanciámat.

Az elmúlt években gyakran jártam pórul, ha a Bitcoin árfolyamával kapcsolatban próbáltam prognózist tenni. A tavalyi évben pont ennek okán, mind nyilvánosan, mind a blog hasábjain mellőztem is az ilyen jellegű kijelentéseket. Mindettől függetlenül előző év február-március körül köttetett egy fogadás köztem és a Dr. Varsányi Károly között. Károly munkásságát már bemutattam korábban egy postban (erre tessék). A kérdéses fogadás éppen a 3000 dolláros mélypont körül köttetett. A tárgya pedig az volt, hogy év végére az árfolyam a 6000-9000-es sávban lesz-e (ez volt Károly tippje), vagy lényegesen alacsonyabb szinten marad ennél a sávnál.

Bár a fogadás lényegében már nyáron eldőlt, amikor is bekövetkezett egy 14k-ig röpítő pumpa… feltehetően a Libra körüli pozitív várakozások hatására, de mivel a kérdéses deadline az év vége volt, így megvártuk az év végét az eredményhirdetéssel.

A fogadás tárgya egyébként két dolog volt: egy értékesebb whiskyt ad a vesztes a győztesnek, továbbá a vesztes a saját blogján csinál magából hülyét egy posttal, amiben közhírré teszi a fogadást.

A whiskey-t hamarosan intézzük, a cikk pedig ezennel megszületett és örök mementónak itt is marad jelezvén, hogy: a suszter maradjon a kaptafánál 😉

B.U.É.K.!!!

The post A suszter maradjon a kaptafánál appeared first on Variance – A Bitcoin Blog.

Source: Variance

%d bloggers like this: