Újabb munkatársat keresünk a Variance csapatába. Részmunkaidős marketinges kollégát (2 vagy 4 órában) szeretnénk ezúttal toborozni. Feladat: Meglévő social csatornák naprakészen tartása, közlemények elkészítése, newsfeeder rendbentartása, események szervezése, kapcsolattartás a PR ügynökségünkkel, marketing kampányok megtervezése és kivitelezése.

A csapattaggal szemben nem elvárás, hogy akár kriptopénzek, akár a hagyományos pénzügyi folyamatok kapcsán komoly tapasztalatokkal rendelkezzen, az ehhez szükséges tudás idővel amúgy is fel fog épülni! Fő feladata a Variance projektjeihez kapcsolód marketing tevékenységek ellátása. Mivel részmunkaidős feladatról van szó, így a munkavégzés helyeként preferáljuk az otthoni munkát. A munkaidő nem kötött, nincs törzsidő, előzetes megbeszélés alapján tömbösíthető. A feladatokat önállóan kell tudni elvégezni megfelelő szakmai koordináció mellett. A megfelelő felkészülést szakértői mentorációval támogatjuk. Hogy miért jó velünk dolgozni? Aki végig kísérte a tavalyi INLOCK marketing kampányunkat, az pontosan tudja, hogy teljesen a social-network és a community-building alapú marketingben hiszünk; a fő eszközünk pedig a content marketing. Ha olyan elfoglaltságot keresel magadnak, ahol a stratégiákat gyártás és a eredményszámokat produkálása helyett a tartalomra és a közösségre tudsz fókuszálni, akkor nálunk biztosan jól fogod érezni magad.

Elvárás a készség szinten használt angol nyelvtudás és nagy előnyt jelent, ha emellett a jelentkező meg tudja magát értetni az alábbi nyelvek bármelyikén is: Spanyol, Német vagy Japán.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a pozíció, akkor küldj egy emailt az info kukac variance pont hu email címre, amihez mellékeld linkedin profilod, vagy annak a hiányában az önéletrajzod. Ha tudsz olyan ismerősödről, aki ilyen jellegű munkát keres, akkor kérném, hogy küld neki tovább. Köszi.

Source: Variance

%d bloggers like this: